Medellin ‘ s izleti v Manizales in obratno so tako razširjena v Cristian Camilo Pérez, da so ga motivirani od leta 2018 za ustvarjanje Goingtube app.

Ta platforma omogoča uporabnikom, da potujejo med mesti v “ekonomski, varni in zanesljivi” način, kot je opisano v tem manizaleño in inženir sistemov iz Univerze v Caldas, ki je potoval v Medellin v iskanju dela in boljših plač, zdaj pa namenja svoj čas, da svoje digitalno podjetništvo.

Zgodovina

V anti-Oqueña kapitala je srečal svojega prijatelja Laura Melissa Duque, vizualni oblikovalec tudi iz U. de Caldas, in z Jhon Alexánder Agudelo, sistemski inženir na Univerzi v Manizales, s katerimi je delala prej.

Medellin ‘ s izleti v Manizales vseh treh so bili pogosti: vsak mesec, 8 ali 15 dni. Čakanje na terminal in nerodnost potovati postal pogovor v ekipi, dokler niso vstopili v skupino Manzaleños Facebook v Medellin. Tam so opazili, da med člani so bili pogoste izlete v zasebnih avtomobilov organizirani na tem socialnem omrežju in WhatsApp.

Tako so trije imeli začetno zamisel za Goingtube. V 2019 so uvedli vlogo, v kateri ljudje zainteresirani za potovanje iščejo razpoložljivost potovanja med srednje in dolge razdalje prestolnicah, in knjige.

Aplikacija

Razvoj ponuja priložnost za iskanje potovanja (potnika) ali ustvarjanje potovanja (voznik). Prvi določa izvor, cilj in dan potovanja. Drugi mora objaviti (samo enkrat) fotografijo vozila, model in datum izteka veljavnosti SOAT, nato pa ustvarite izlet, ki se izvede.

“Platforma služi ljudem, da potujejo med mesti na ekonomičen, varen in zanesljiv način. Na primer, če kot voznik sem preživel $120.000 na potovanje sam od Manizales do Medellin, z uporabo dobim preverjene potnike z ocenami in pregledi in da vsak prispeva 33000 pesos. Vidimo, da se znižali stroški in ljudje so znani, “pojasnjuje Cristian Perez.

Varnost

Ustanovitelj Goingtube pojasnjuje, da je aplikacija del ekonomije delitve. Pojasnite, da pri prvem potovanju je normalno, da se sprašujem, kakšne vrste voznika ste ali kakšen potnik sem že na avto, tako da je prvič zaupa. Po tej turneji sta obe stranki upravičeni. Te informacije in komentarji so naložili na platformo za druge uporabnike, da se glasi v primeru potovanja.

Ekipa

Cristian Camilo Pérez je razvijalec in sedanji CEO. Prav tako skrbi za storitve za stranke; Laura Melissa Duque je bila zadolžena za oblikovanje, trženje in socialne mreže, in Jhon Alexander Agudelo, tehnološke podpore.

Duque in Agudelo združujejo svoje delo v Medellin z delom na Goingtube, tako da imajo zdaj vlogo investitorja. Cristian Pérez zapustil svoje delo pred osmimi meseci, da se posveti vlogi.

Poti

Manizales-Medellin

Bogota-Medellin

Bogota-Manizales

Cali-Manizales

Pereira-Manizales

Projekcijo

Goingtube želi imeti štiri več poti v letošnjem letu: Barranquilla-Cartagena, Bogotá-Villavicencio, Cali-Buenaventura in Cali-Popayán. Drug cilj je zgraditi zavezništva z drugimi aplikacijami, rastejo več, bolj opozarjajo med javnostjo in da pomaga ljudem potovanje z Gusto in jim omogočajo, da izpolnjujejo ljudi.

Cene in poslovni model

Cristian Pérez pojasnjuje, da je cilj zmanjšati stroške, ki jih prevozna podjetja upravljajo za 25%. V zvezi z dobički dodaja, da podjetje zasluži 10% tega, kar voznik zaračuna na stol, to je, če izlet med Medellin in Manizales stroškov na potnika $33000, Goingtube zasluži $3.300. “Potnik primerja cene in določa, kako izgleda najbolj ekonomično,” pravi inženir. Na stopnjah, voznik skrbi za polnjenje, kar meni, Goingtube ne nalaga vrednosti, vendar pa priporoči, koliko lahko zaračuna in svari, če so overvolan.

Uber

Glede odhoda uber iz države, Cristian Pérez ugotavlja, da je bilo razočaranje, ker so iskali uredbe, vendar je diferencirano dveh Apps: “uber vozniki videl kot dohodek, na Goingtube je nekoliko sodelovalni, kjer so stroški delijo in voznik ne živi od tega”.

Pets

Še eden prid to Goingtube privleči je to uporabnik moči potovanje s svoj jjeza, primerjati v promet tovariš to moč živalski potovati v guacal ter v vinska klet. Pristojbina se zaračuna glede na velikost.

Mednarodni model

Leave a Comment on Goingtube: delite avtomobil za potovanje med mesti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja