Seine Regional Caldas ponuja Caldenses 17 kratkih dopolnilnih programov usposabljanja. Modalnost bo virtualna in bo vključevala področja, kot so podjetništvo, osnovne kompetence, industrijski krojenje in obdelava industrijskih delov.

Te storitve so brezplačne. “Trajanje programov giblje med 40 in 60 ur, pri čemer virtualni delovni čas je dana oseba, ki dostopa do usposabljanja, vam priporočamo, da namenijo dve uri na dan za realizacijo dejavnosti in s tem učinkovito vnaprej certificiranje,” je dejal Juan Carlos ruge, namestnik direktorja (e) centra za industrijske procese in gradnjo SENA Caldas.

Ti programi, ki so bili redno usmerjeni osebno, bodo podani skoraj prek platforme LMS Territorium in drugih digitalnih orodij, kot so Microsoft Teams, YouTube, med drugim.

Zainteresirane stranke morajo pisati prek e-pošte [email protected], ki izpostavljajo ime programa usposabljanja, ki ga želijo dostopati, in v besedilnem telesu navedite imena, priimke in kontaktno številko prosilca.

Formacije se bodo začele, ko se oblikujejo skupine, ki so večinoma med 20 in 30 ljudi na program.

Regionalna Caldas preko svoje uradne strani Facebook (https://www.facebook.com/SENACaldas), in vaš račun Twitter (@SENA_Caldas), bo objavljate ponudbo in odzivanje na pomisleke zainteresiranih.

Tečaji

-Usposabljanje na voljo v osnovnih kompetencah: podjetništvo in poslovanje (20 ur), identifikacija idej za oblikovanje poslovnih načrtov (40 ur), zamisli in oblikovanje poslovnih načrtov (40 ur), poslovne miselnosti in poslovne ideje (60 ur), identifikacija poslovnih priložnosti (40 ur), matematika (40 ur), fizika (40 ur), statistika (40 ur) in angleščini na vseh ravneh (40 ur).

-Usposabljanje na voljo v specialiteta oblačil: Industrial patterning (40 ur), Basic v kakovosti za oblačila potrebščine (40 ur), občutljivost za kakovost v oblačila podjetja (40 ur) in Fashion Research (60 ur)

-Usposabljanje na voljo v specialiteta industrijske obdelave: osnove prilagoditev in tolerance (40 ur), dimenzionalni metrologija Applied za mehansko vzdrževanje (40 ur), upravljanje osnov inženiring materialov in interpretacija načrtov (tehnična risba) (40 ur).

Leave a Comment on Izkoristite virtualne tečaje Seine za opravljanje v tej karanteni

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja