Letos je zelo posebna za Elizabeth Piedrahíta, deseti semester študent sociologije na Univerzi v Caldas. Razred je tik za vogalom. Vendar pa je skrb, da lahko 18, datum vrnitve v šolo, bo izobraževanje od doma. Pravi: “težko je za tiste od nas, ki nimajo internetne povezave.”

Stvari za njo in 2796 bi šel po naši poti, zahvaljujoč dogovoru včeraj napovedal rektor, Alejandro Ceballos, z družbo Movistar. Tako bodo tisti, ki koristijo, dostopali do načrtov povezljivosti, ki jim bodo omogočali dostop do izobraževalnih platform, e-pošte in družabnih omrežij prek svojih naprav za mobilno telefonijo.

Elizabeth potrebuje povezavo za zagotovitev njenega sodelovanja pri petih temah, vključno s dodiplomskim delovnim seminarjem, družbeno kartiranje in vizualno etnografijo. “Upajmo, da Univerza izpolnjuje to možnost.”

Preferiraju

Prednostni vrstni red je za študente plasti 1 in 2 brez pokritosti konvencije mintic-Claro. Načrt podpira tudi redne diplomante, stalne tehnične in tehnološke programe v regiji in registrirane osebe.

SIM kartice se pričakuje, da začne dostavo danes. “Ta pogodba je vredna $155.000.000 za 2 meseca. Preden sklenemo pogodbo bomo lahko oceno, da vidim, če so bili doseženi povezljivosti v najbolj oddaljenih lokacijah in kako povezljivost izkazalo, “je dejal Ceballos.

Pojasnil je, da so bila sredstva za financiranje sporazuma pridobljena iz virov, kot je strategija Arma tu Vaca, ki jo je spodbujal Podkancler univerzitetne projekcije, načrt darovanja upravnega podpredsednika in prispevke fakultete za umetnost in humanistične vede.

Več dejstev

U. de Caldas bo zagotovila 293 računalniško sobno opremo za študente.

U. pridobil 64 računalnikov in 28 tablet, ki jih financira inovacije in mednarodno sodelovanje projektov prek Podkanclerka projekcija in računalniški načrt financiranja s chec in drugih podjetij, da prispevam k študentom.

2.100 ljudi, predvsem iz U. de Caldas, vpisanih v tečaje, ki jih ponuja platforma Coursera, v partnerstvu z U. Odpre se nov razpis za 3000 slotov. Pošlji zahtevo za [email protected]

Leave a Comment on Konvencija bo povezala 2.797 študentov z Univerze v Caldas

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja