Vive Digital, ki se je začela pred dvema letoma kot vloga za obveščanje uporabnikov o lokaciji vrveža, je danes Felipe Torres, njegov ustvarjalec, blizu potujete v Dubaj (Združeni arabski emirati).

Ta vizualni oblikovalec bo predstavljal Kolumbijo v Hackathon Global de transporte, ki se bo izvajal v arabski državi, po zmagi četrta izdaja nacionalnega prometnega Hackathon, v kategoriji vizionarske.

Njegov predlog je zmagal v primeru, ki ga organizira Ministrstvo za promet, in združuje podjetja in projekte, ki delajo v korist prevoza.

Aprila bo na vrhu, ki bo obravnavala vprašanja, kot so Trajnostna mobilnost in kjer Torres upa, da bo pokazal regionalni in nacionalni napredek, kot tudi privabljanje vlagateljev.

Kaj je Vive Mobility?

Aplikacija, ki uporabnikom javnega prevoza zagotavlja informacije za iskanje poti, urnikov in prometne lokacije v realnem času. Gostje z zmanjšano mobilnostjo lahko ločijo javni prevoz.

Zagotavlja tudi podporo transportnim družbam pri nadzoru in varnosti njihovih flot s povezavo s kamerami, senzorji potnikov, sistemi spremljanja, med drugimi storitvami.

Podjetje deluje z Serviturismo in Gran Caldas. Advance pristopi s Socobuses, Autolegal in Unitrans.

Leave a Comment on Manizaleño osvojil Hackathon Nacional de transporte in bo predstavljal Kolumbijo v Dubaju

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja