Glede na številke, ki jih obravnavajo ponudniki internetnih storitev v Kolumbiji, uporaba omrežja je bila povečana za do 180%, in glede na to, da je karantena šele začenja, in medtem ko zagotavljajo, da ni nevarnosti propada, če dajo več priporočil za boljšo uporabo.

Internet je postal glavno orodje za nadaljevanje študij, delo na daljavo in prosti čas za te čase bivanja doma, vendar moramo prizadevati, da ne preobremenili to.

Šele v rokodelsko orodje všeč biti WhatsApp ter Skype has množitelj z štiri svoj promet, tudi nedoločni zaimek od priporočitev, zlasti v najvišja poraba delovni čas, med 8:00 zjutraj ter 2:00 v popoldne ter 4:00 v popoldne do 8:00 ponoči, je izogibati se televizija oklic ter biti v obliki glasu.

V primeru pretočnih platform, tudi visoke porabe podatkov, poleg tega, da se prepreči njeno uporabo v urah visoke zastojev, ko je storitev omogoča, prenos, kaj se bo porabil, kot so filmi, serije, dokumentarci in glasba, da jih uživajo, ne da bi bili povezani.

Čas to priti v dom zabava, ono je tudi poučen rabiti a posamezen zaslon, prav tako kot odziv v DVD, sinji žarek ter drugi ponovitev posnetka na kaminu oprema v drugi ton oktave-bedeti kino ter zaporednost arhivirano doma.

Pri uporabi datotek, ki so prevelike, je priporočljivo, da se uporabljajo v urah najmanj prometa, od dveh do štirih v popoldanskem času, kot tudi od 8:00 ponoči do 6:00 zjutraj.

Vendar pa je tudi priporočilo časa za prekinitev povezave. Moraš počitek od tehnologije, so off-line čas, pobegniti od zaslonov, sledite nasvete vizualnih odmori, pristop okno za prikaz v smeri obzorja, in se vrnete na branje skozi fizično knjigo.

Leave a Comment on Pravilno uporabo interneta v tej karanteni

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja