Oče Carlos Stiven Villa ga zaračuna iz interneta, da se lahko študija iz svojega mobilnega telefona. S temi istimi podatki, ki jih izkorišča, da nadaljuje virtualni prenos radijskih radio Juvenil Giovanni Montini, na pločniku kilometer 41 (Manizales).

Šola izdajatelj ne počiva, predstavlja nove izzive sredi pandemije, z otroki stran od učilnic. Carlos Stiven je v šestem razredu in je igral postajo v svoji novi obliki: video posnetki.

Na primer, v video življenju udejstvovanje je pokazal slike območja, kjer nekateri sorodniki živijo. “Da bi to naredili na daljavo je bilo malo težko, vendar smo ga sprejeli naprej. Imam sorodnike na pločniku El Retiro in je veliko krajine, da sem hotel dodati video smo na postaji. ”

Nikol mena, razred enajst, sodeloval tudi v video pošilja sporočilo spodbudo za svoje vrstnike. “Želimo vam povedati, da jih pogrešamo, da moramo poskrbeti drug za drugega, moramo pomagati drugim in uživati doma, študija, ker nismo na počitnicah.”

Ona, kot je Carlos Stiven, je del šole Montini. Dodaja: “Včasih mislim, da je veliko dela, vendar sem izkoristil vsak prosti čas, da prispevajo. Postaja je zelo dobra, saj nam uspe izraziti sebe, sprostitev čustev in čustev. ”

Več tem

Študent Deyson Gaspar na običajnih dneh študija je odgovoren za postajo v ponedeljek programiranja. Njegov program de todito izpostavljeni vizijo odvisnosti od drog videl od njega in njegovih kolegov Carlos Manuel Múnera, Johan Sebastián Lóez in Francois Largo.

Zdaj pomislite na vsebino od doma: “pogovarjali smo se o načrtovanju temo o rekreaciji doma. Ostati doma ni tako slabo. To je zelo dobra ideja, lahko komunicirajo in se moti. Vprašamo druge, kako gredo, gremo nazaj v druženje, se ne počutimo sami. ”

Profesor Luz Arroyave vodi odbor za ustvarjalno komunikacijo. “Študenti imajo veliko talentov in veliko ustvarjalnega potenciala. Zelo lepa izkušnja je, da vodim postajo. Od pandemije smo začeli razmišljati o tem, kako smo komunicirali od doma. To je zelo motiviranje dela, želimo, da še naprej verjamejo v svoj potencial. ”

Člani

Izdajatelj televizijskih programov vodijo člani odbora za ustvarjalno komunikacijo in člani študentske vlade:

Francois Largo, Manuela Pescador, Carlos Manuel Múnera, Laura Martínez, Camilo Ruiz, Nikol mena, Camila Bueno, Deyson Gaspar, Alexandra Toro, Rosaura Ruiz, Carlos Villa, Mariana Ospina in Cristian Loaiza.

Leave a Comment on So še vedno uglašeni na svoje domove z mladinsko postajo kilometrov 41

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja