Profesor Magnolia začne dan ob 6:15 zjutraj. Doma v Villamaría ona sedi na računalniku, pripravljen dati virtualno dobro jutro, da ji študenti na Santa Teresita (Chinchiná). To je dejal, najprej pozdravljam Lauro, njeno hčerko.

“Sledimo redni urnik v razredu. Ko nimam razredov, WhatsApp ne givebasto, veliko prošenj in vprašanja od staršev. Matične pisarne so ves čas. Daš razredu, ki služijo vsem, ki jih mobilni telefon, pošte in video klice. Prvi teden razredov doma je bil zelo v stiski, sem se počutil noro, sem imel veliko stresa. ”

Presenečenje je neskončno poleg svojih učencev, v zaklep so bolj ustvarjalni in odgovorni, ona pravi: “otroci so sposobni odgovoriti na vse. Počutim se bolj v ljubezni kot kdajkoli v tem poklicu, zdaj lahko vidite več semena, ki smo sejejo v njih. ”

On pripoveduje, da njegovi dnevi niso enostavno, jedo hitro in nazaj na računalnik. Teči-Run dni dodaja, da bojazni staršev. “Včasih so tisti, ki dobijo najbolj poudaril. Rečem jim, naj se pomirijo, da so vsaj tam, imam hčerko, za katero se komaj lahko udeležim. Moja hčerka mi je rekla, “Ti si več študentov kot moja.” Od zdaj naprej bodo nedelje skupaj.

Razrede spodbujajo pokrajine, ki jih delijo njihovi učenci, na primer tisti, ki živijo na podeželju. “Ko so tisti, ki živijo na kmetijah povezati, vas prosim, da nam ogled vaših domovih, po naravi. Na primer, kaj bom, da jih oceni, če so že preživeli te pandemije, se soočajo z življenjem. ” Njena mama je delo širi po zaslonu in ona živi s svojo hčerko Laura vsak trenutek, ki jih reševanje deliti skupaj.

Mama, Razmetanje veselja: Angie Tatiana Diaz

Angie Tatiana Díaz poustvarja zabavno scenarijev za njeno hčerko Luciana in njen nečake Juan Martín in María Antonia.

Angie Tatiana začne pogovor, kot je ta: “jaz sem Lucianajeva mati samohranina. Stara je 5 let in poskušam ji dati zelo srečno punco. Vsak dan delamo zelo različne stvari za njo. ”

Vsak dan, v virtualni predšolski razred Superior Normal of Manizales, Angie Tatiana testi reinvencijo v karanteni časih: orožje circuses, piknik, kinematografi, vse za njeno hčerko in nečak Maximilian, 2 leti, da se zabavajte doma.

“To je bila nova izkušnja za mame, želimo inovacije. Trudimo se, da se z njo ves čas, da se lahko naučijo stvari, učitelj ji pove, “pravi Angie. Ona relives tradicionalne igre doma in poustvarja prostore nošenje kostume.

“Poskušam dobiti vse pripravljeno za 8:00 zjutraj pred razredom. Naučil sem se stvari na internetu, ampak moji stari starši nas učijo o tem, kaj so igrali, moja babica nam je povedal, da poskusite PIN-pon. ”

Izkušnja, da mama in učitelj vam omogoča, da delite več s svojim otrokom, več časa skupaj in učenje. “To je družinsko združenje, brez zlorab, vedno iščejo, da se počutijo srečni doma. Vsakič, ko začnemo lekcije želim ji, da se čudil, v večernih urah sem organizirati stvari, kot ko sem ustvaril cirkus ali praznoval Children ‘ s Day. ”

Mama, s polno paro: Cristina Gomez

Cristina Gómez, mati Danilo in Karen Julieth, na pločniku Santa Clara, v Montebonito.

Kakšen je tvoj dan?

-Ne moreš si predstavljati.

Tisti, ki odgovarja, je Cristina Gómez, mati, ki živi na pločniku Santa Clara, uro in pol od Montebonito (Marulanda) corregimiento.

“Poskušam imeti vse pripravljeno z otroki, delavci in živalmi. Vsak dan hranim šest delavcev in obdržim živino. Jaz sem zgodaj za odpremo zajtrk, in ob 8:00 m. sedim z otroki, “pravi.

Cristina ima dva sinova Danilo, tretjega razreda, in Karen Julieth, šesti razred, ki obiskujejo šolo na istem pločniku in s katerim se usede za študij v izmenah. “To je bilo zelo enostavno za fanta, ampak dekle je bilo težko, to je naša na vrsti, da gredo, kjer sosedje nam pomagajo pri opravki.”

V drugih časih, on pripoveduje, mu je treba pomagati mobilni telefon z drugimi vrstniki. “To je, ko razumete delo učiteljev. Dali smo se v njihove čevlje. Učitelji nas opazijo, veliko nas kličejo. ”

Ob 11:00 zjutraj pripravlja kosilo za delavce in njihove družine, in po 2:00 p.m. s pomočjo svojega moža nadaljuje akademsko delo. “Vse je drugače. Moji otroci imajo družbo družine ves čas.

Leave a Comment on Sošolk

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja