kaj je?

To je glasbena storitev, podcasti in digitalni videi, ki se pretakajo skozi aplikacijo in spletni predvajalnik.

Ustvarjanje

Daniel ek in Martin Lorentzon ustanovil v Stockholmu, Švedska, 23 april 2006. Na začetku so se trudile, da bi dobili licence za pesmi. Projekt se je začel v Evropi in s storitvijo na Švedskem, Filandia, Norveškem in v Španiji.

Uporabniki

271.000.000 aktivnih uporabnikov po vsem svetu, od tega 124.000.000 so plačane račune.

Dostop do

Leta 2009 so ustvarili aplikacijo, ki ima dve različici:

* Free: dostop do približno 50.000.000 pesmi, podcast in audiobooks. Ima oglase in vam ne omogoča, da poslušate vsebino brez internetne povezave.
* Pay: brezplačno brskanje za pesmi, jih naložite na mobilni poslušati brez internetne povezave, najvišja kakovost zvoka, brez oglasov. So mnog abomna predkupna pravica, je a prost poskus zakaj nedoločni zaimek mesec. Osnovni načrt je $14.900 na mesec. Obstajajo načrti za študente in družine, ki vam omogočajo, da odprete račun na največ šest naprav.

Download
Aplikacija se brezplačno prenese v trgovini z aplikacijami Android in iOS.

Profil

Ustvarjena je z e-pošto ali pa jo lahko povežete z vašim Facebook računom. Deluje kot družabno omrežje, lahko iščete uradne račune umetnikov in sledite njihovi vsebini, kot tudi najti druge uporabnike, da poznajo svoje javne sezname predvajanja.

Playlist

Seznami predvajanja so zbirke skladb, ki jih uporabnik lahko zbere glede na njihov okus. Prav tako lahko izveste več o tistih drugih uporabnikov in umetnikov. Lahko jih razvrstite po mapah, dajo slike in opise na njih. Brskanje Weekly Discovery ali News radar, kjer boste našli glasbo, povezane z vaše glasbene okuse ali ljudi s podobnimi preferencami. Obstaja alternativa tajnih seznamov, v katerih jih lahko delite le s tistim, ki ga želite s kodo ali povezavo. So drugi zagnati krik in vik z algorithms to omogučiti uporabnik ponoviti ptica pevka slišati.

Knjižnica
Če vam je všeč pesem, album ali pa sledite drugemu izvajalcu ali podcastu, bo dodana v knjižnico, to mi bo pokazal v vašem računu in priporočalo sorodno vsebino. Če uporabljate aplikacijo Shazam za prepoznavanje skladb, jo lahko povežete s Spotify, da ustvarite samodejni seznam predvajanja.

Podcasti
Podcast. Netcast. Ta neologizem je povzel na način poslušate Radio v starosti interneta: kjerkoli in kadarkoli želite. Radijske postaje selijo svojo vsebino v živo signal prek interneta na računalnikih ali mobilnih napravah. Na primer, LA PATRIA radio je na Spotify svojo vsebino Morning in opoldan News. Prav tako ponuja vaš avdio preko Apple Podcasts, tunein, SoundCloud in stitcher.

Če jih želite slišati kadar koli, morate v mobilno napravo prenesti katero koli od teh aplikacij. Potem, morate iskati LA PATRIA radio, izberite logotip in se naročite. Audios bo posodobljen samodejno ali vsakič, ko vnesete, ki temelji na postaji osveževanja vsebine urnik. V pristavek, vsi slišan ste pri roki čas vi nastopiti www.lapatria.com/radio če vi nikar ne biti brez v travnato gričevje poljuben uporaba naprej vaš prenosen.

Uporaba podatkov

To je digitalna storitev, zahteva internetno povezavo za delo, zato je priporočljivo, da ga uporabljate, ko je priključen na WiFi. Če ste v mobilnih podatkih, lahko vklopite varčevanje s podatki, da zmanjšate porabo, prikažete manj slik in zmanjšate kakovost zvoka.

Skladiščenje
Z naročnino lahko prenesete albume, skladbe in podcaste, ki bodo shranjeni v vaši napravi in jih lahko poslušate brez povezave, bo to trajalo spomin na vaš telefon. Zato je priporočljivo imeti vsaj 1 GB prostora na voljo. Če prenesete datoteke na visoki kakovosti, več prostora bo prevzel.

Za ustvarjalce
* Umetniki: Če želite naložiti glasbo na platformo, morate delati z distributerjem ali založbo, ki ima eno. Plačujejo distribucijske licence in plačajo prenos licenčnin. Več o tem na artists.spotify.com
* Podcasters: Če želite vključiti vašo vsebino v oddelku podcast morate prijaviti v Spotify za podcasters (podcasters.spotify.com) z vašim Spotify račun, izpolnjujejo določene zahteve link in izpolnite kategorijo, jezik in državo obrazec in čakati na odobritev.

Spotify nagrade

Včeraj je bila prva izdaja Spotify Awards. Bili so na državnem Avditoriju v Mexico Cityju in oddaja TNT v Latinski Ameriki. Umetniki so bili nagrajeni kot tok poslušanja njihovih pesmi na platformi. Za Kolumbijo najbolj poslušal so reguetón pevci Karol G in J Balvin.

Leave a Comment on Spotify, glasba po vaših željah

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja