Novo desetletje prinaša inovacije v mobilni telefon design. Samsung je izdal Galaxy Fold in Huawei MateXS. Oboje ste zložljiv ter omogučiti uporabnik v tleskniti kino, igranje s a tableta načrt, tudi to moči obstati zložiti.

Od januarja 15, Galaxy Fold z vrednostjo $8.499.000 je na voljo na kolumbijskem trgu. 24. februar je bil izpust za Kolumbijo mate XS, ki še ni na voljo v državi. V Španiji je vredno $9.246.300.

Poleg tega, da zložljivi, naprave imajo najnovejšo tehnologijo v procesorju, fotoaparat in skladiščenje

Samsung Galaxy Fold

Oprema je 7,3 palcev, izdelana iz večplastnega polimernega materiala, ki ji daje prožnost, pri čemer je največji zaslon Galaxy. Ima 512 GB notranjega pomnilnika in 12GB RAM za obdelavo. Galaxy Fold je pionir v brezhibni strojni in programski integraciji v zložljivi napravi. Uporabite lahko največ tri aplikacije hkrati. Ima šest profesionalnih kamer.

Družba Huawei MateXS

To has napredek v snov od kino ter velblod sistem, poleg tega has 5G vezen, edin zakaj to ječa samica telefon. Prilagodljiv zaslon je dvojna plast optičnega poliimida, element, ki ga družba Huawei še nikoli ni uporabljala. Tisti, ki vzame fotografijo, lahko vidi, kako izgleda, ker zadnji del mobilnega telefona prikazuje sliko.

Leave a Comment on Zložljivi mobilni telefoni gredo na trg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja